22 sze
2023

Házirend

 1. A jégpálya használatára feljogosító belépőjegy/bérlet megvásárlásával és a szolgáltatások igénybevételével a korcsolyázók elfogadják a csarnok házirendjét, és tudomásul veszik, hogy a házirend megsértése esetén a pályafelügyelők a pálya haladéktalan elhagyására kötelezhetik őket.

 2. A jégpályát mindenki saját felelősségére használja. A pálya területén bekövetkező balesetekért felelősséget nem vállalunk!

 3. A jégpálya használatakor kesztyű (lehetőleg nem szövet) viselése kötelező, valamint 10 éven aluli gyermekek számára védősisak használata ajánlott.
 4. Amennyiben a korcsolyázó a létesítmény korcsolyabérlési szolgáltatását is igénybe szeretné venni, köteles bemutatni a fényképes igazolványát. Tudomásul veszi, hogy ezen szolgáltatásért a használat követően az árlistán szereplők szerint köteles fizetni. A korcsolyák vissza nem szolgáltatása szabálysértésnek minősül és további intézkedések megtételét eredményezi.

 5. A jégre cipőben, cigarettával, étellel, itallal, balesetveszélyes tárggyal rámenni, illetve szemetelni szigorúan tilos!

 6. A jégpályán a korcsolyázóknak a kijelölt menetiránynak megfelelően kell haladniuk. Tömörülni, a folyamatos korcsolyázást akadályozni, mások testi épségét veszélyeztetve szórakozni nem megengedett!

 7. A jégpálya látogatói csak érvényes belépőjegy/bérlet birtokában léphetnek a pályára. A belépőjegy váltásakor vagy bérlet érvényesítésekor minden korcsolyázni szándékozó karszalagot kap. A jégpálya csak ezen érvényes, sérülésmentes szalag viselése esetén használható. A pályafelügyelő bármikor ellenőrizheti a karszalag meglétét és annak minőségét.

 8. A pályára belépni és azt elhagyni csak a kijelölt kapun keresztül lehet. A palánkon átmászni szigorúan tilos. A büfé szolgáltatásainak az igénybevétele nem minősül a pálya elhagyásának, viszont a jégpálya kiszolgáló helyiségében csak a büfében megvásárolt ételeket és italokat lehet fogyasztani.

 9. A jégpálya nyitva tartásáról, illetve a belépőjegyek árairól a korcsolyázni szándékozók a létesítményben kihelyezett tábláról, illetve a www.bajajeg.hu honlapon kaphatnak információt. Zártkörű rendezvények esetén a rendes nyitvatartási időtől az üzemeltető eltérhet, de erről köteles a látogatókat előre tájékoztatni.

 10. A jégpálya nyitásáig a jégfelületre rámenni tilos, záróra után pedig mindenkinek kötelessége elhagynia a pálya területét.

 11. A jégpályát 10 éven aluli gyermek csak nagykorú felügyelete mellett használhatja.

 12. Az elkerített részeken (oktatás, gyermekek részére, stb.) csak az oda beosztottak és az arra illetékesek tartózkodhatnak! A pálya területén csak a kijelölt időpontokban lehet csoportos játékokat (pl.:hoki, fogócska) játszani és gyorskorcsolyában korcsolyázni!

 13. A jégpályán üzletszerű korcsolya oktatást csak a jégpályával szerződésben álló oktatók folytathatnak.

 14. Alkohol vagy drog befolyásoltsága alatt álló személy a jégpálya területén nem tartózkodhat.

 15. A jégpálya látogatói elfogadják, hogy a pálya rendezvényeiről készült fényképeket a www.bajajeg.hu, a létesítmény Facebook és Instragram internetes oldalain és különböző marketinganyagokon az üzemeltető felhasználja.

 16. A jégpálya területén csak a ruhatárban elhelyezett tárgyakért vállalunk felelősséget. A ruhatárban elhelyezett csomagokban, ruhákban lévő pénzre, értéktárgyakra a felelősségvállalás nem vonatkozik. Az elhagyott, talált tárgyakat kérjük haladéktalanul szíveskedjenek leadni a pályafelügyelőnek.

 17. Az ajtóval lezárt üzemi területeken csak az oda beosztott személyek tartózkodhatnak.

 18. A rendezőgárda a rend fenntartása érdekében intézkedésre jogosult a jégpálya egész területén. A jégpálya területén mindennemű szándékos rongálás anyagi felelősségre vonással jár.

 19. A Házirendben foglalt szabályok be nem tartása a létesítményből való kitiltást vonhatja maga után.

Az oldal bejegyzéseiben szereplő szövegek, kép-, hang- és videóanyagok változtatás nélkül, a forrás megjelölésével szabadon terjeszthetőek, bármiféle módosításukhoz a Balu-T SE írásos beleegyezése szükséges. Az olvasói hozzászólások nem feltétlenül tükrözik cégünk véleményét, azokért semmiféle felelősséget nem vállalunk!

©2018 Balu-T SE | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | 6500 Baja, Szentháromság tér 6.