23 okt
2018

Ajánlataink

Ajánlataink

Javasoljuk, hogy ajándékozzon szeretteinek, barátainak karácsonyra a jégpályára szóló tiszteletjegyeket vagy bérleteket!

 

Cégek figyelmébe

A jégpálya Baja és környéke lakóinak szórakozása mellett üzleti lehetőségeket is kínál az itt működő vállalkozások részére.

A jégfelületet szegélyező palánk külső (tér felőli), illetve belső oldalán lehetőséget biztosítunk különböző reklámtáblák kihelyezésére.

Céges rendezvények, karácsonyi ünnepségek részére a műjégpályát zártkörűvé tudjuk tenni.

A nagyközönség bevonásával tartandó rendezvényekre, termékbemutatókra külön megállapodás szerint szintén lehetőséget biztosítunk.

A rendezvényeken „jeges” vetélkedők szervezését, csúszókorong bajnokság lebonyolítását, valamint korcsolya oktatást is vállalunk.

Javasoljuk, hogy ajándékozzon alkalmazottainak, ügyfeleinek karácsonyra a jégpályára szóló tiszteletjegyeket vagy bérleteket!

Amennyiben sikerült felkelteni az érdeklődését, kérjük jelezze felénk elképzeléseit az elérhetőségeink bármelyikén!

Az oldal bejegyzéseiben szereplő szövegek, kép-, hang- és videóanyagok változtatás nélkül, a forrás megjelölésével szabadon terjeszthetőek, bármiféle módosításukhoz a Balu-T SE írásos beleegyezése szükséges. Az olvasói hozzászólások nem feltétlenül tükrözik cégünk véleményét, azokért semmiféle felelősséget nem vállalunk!

©2018 Balu-T SE | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | 6500 Baja, Szentháromság tér 6.