23 okt
2018

Szolgáltatásaink

Kölcsönzés

A kölcsönzés feltétele 1 db fényképes igazolvány vagy 10.000,- Ft kaució.
A kölcsönzési díjakról a helyszínen tájékozódhat.

A kölcsönzőben kedvező áron kínálunk megvételre új korcsolyákat, illetve kiegészítőket.

Jégbüfé

A szabadtéri sportolási lehetőségen felül színvonalas vendéglátással kívánunk hozzájárulni a szabadidő kellemes eltöltéséhez.

A kísérőket és a korcsolyázni vágyókat, korcsolya cipővel is megközelíthető hangulatos Jégbár várja forralt borral, teával, üdítővel és egy kis harapnivalóval.

Kiscsoportos korcsolya- és hokioktatás

Jégpályánkon kiscsoportos korcsolya tanfolyamot is indítunk 4 éves kortól, kezdő- és haladó csoportokban, szakoktatóval.

Az órák 60 percesek, az oktatás előzetes jelentkezés alapján történik.

Az oktatási jegy vagy bérlet csak az oktatáson való részvételre jogosít, mellé belépőjegy váltása szükséges.

A kísérők a jégbüfében várakozhatnak, és onnan kísérhetik figyelemmel a jégpályán zajló eseményeket.

A oktatások díjairól a helyszínen tájékozódhat.

Várjuk minden tanulni vágyó jelentkezését!

Hoki

Városunkban szeretnénk mind jobban felpezsdíteni a hokiéletet. Ennek érdekében alapítottuk meg utánpótlás jégkorong egyesületünket, ahova minden fiatalt várunk edzéseinkre!

Az amatőrök részére lehetőséget biztosítunk továbbá az esti órákban arra, hogy baráti társaságok, csapatok egy-egy órára kibéreljék pályánkat.

Ingyenes WiFi

A jégpálya területén ingyenes WiFi használatot biztosítunk vendégeinknek.

Az oldal bejegyzéseiben szereplő szövegek, kép-, hang- és videóanyagok változtatás nélkül, a forrás megjelölésével szabadon terjeszthetőek, bármiféle módosításukhoz a Balu-T SE írásos beleegyezése szükséges. Az olvasói hozzászólások nem feltétlenül tükrözik cégünk véleményét, azokért semmiféle felelősséget nem vállalunk!

©2018 Balu-T SE | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | 6500 Baja, Szentháromság tér 6.