25 feb
2014

Koriztak a környékbeli iskolások

Nagy örömünkre szolgált, hogy az idei szezonban otthont adhattunk egy, a helyi jégkorong egyesület, a BALU-T SE szervezésében és a Magyar Olimpiai Bizottság pályázati forrásaiból finanszírozott projektnek, melyet az Emberi Erőforrások Minisztériuma is támogatott.[br] Ennek keretein belül 8 Baja környéki oktatási intézményből érkeztek rendszeresen tanulók hozzánk, annak érdekében, hogy élvezni tudják korcsolyázás örömeit.[br] Jó volt látni a számos vidám, mosolygós arcot. Reméljük, hogy a következő szezonban is részesei lehetünk ilyen kezdeményezéseknek!

Az oldal bejegyzéseiben szereplő szövegek, kép-, hang- és videóanyagok változtatás nélkül, a forrás megjelölésével szabadon terjeszthetőek, bármiféle módosításukhoz a Globtrio Kft. írásos beleegyezése szükséges. Az olvasói hozzászólások nem feltétlenül tükrözik cégünk véleményét, azokért semmiféle felelősséget nem vállalunk!

©2018 Globtrio Kft. | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | 6500 Baja, Szentháromság tér 6.