12 jan
2013

Szombat délelőtt utánpótlás hokibajnokság

Január 12-én szombaton 9-13.30 között először kerül megrendezésre jégpályánkon a Magyar Jégkorong Szövetség égisze alatt létrehozott vegyes utánpótlás bajnokság déli csoportjának bajai fordulója. A szabályok egyszerűek: három korosztályból (U12, U14, U16), három sort állítunk össze. Egymás ellen csak az azonos korúak játszhatnak, de az egész csapat eredménye adja a meccs végeredményét. [br]A sorsolás: 9 órától: BALU-T SE-HC Kiskőrös, 10.30-tól BALU-T SE-Pécs, 12.00-tól Pécs-HC Kiskőrös. Gyere Te is szurkolni!

Az oldal bejegyzéseiben szereplő szövegek, kép-, hang- és videóanyagok változtatás nélkül, a forrás megjelölésével szabadon terjeszthetőek, bármiféle módosításukhoz a Balu-T SE írásos beleegyezése szükséges. Az olvasói hozzászólások nem feltétlenül tükrözik cégünk véleményét, azokért semmiféle felelősséget nem vállalunk!

©2018 Balu-T SE | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | 6500 Baja, Szentháromság tér 6.