19 feb
2012

Vége a télnek - vége a jégnek

Véget ért a Bajajég immár 5. szezonja is. Az induláskor, 2007. novemberében sokan nem hittek a fülüknek, és csodálkozva kérdezték: a Szentháromság téren jégpálya?! Aztán mindenki próbálgatta, szoktatta magát a jéghez, mára pedig felnőtt egy "jeges generáció", akik számára már természetessé vált a műjég, a koripálya, a társaság. És már az sem fontos, hogy mindig a szem előtt legyen a pálya, mert a téli mindennapok részese lett a kori és a hoki! Azt gondoljuk az öt év hosszú idő, itt az ideje a megújulásnak. Már most azon dolgozunk, hogy idén novemberben egy gyökeresen új, színvonalasabb létesítményben fogadhassuk a csúszás szerelmeseit. Reméljük tehát, hogy kilenc hónap múlva ismét vár a megújult Bajajég!

Az oldal bejegyzéseiben szereplő szövegek, kép-, hang- és videóanyagok változtatás nélkül, a forrás megjelölésével szabadon terjeszthetőek, bármiféle módosításukhoz a Balu-T SE írásos beleegyezése szükséges. Az olvasói hozzászólások nem feltétlenül tükrözik cégünk véleményét, azokért semmiféle felelősséget nem vállalunk!

©2018 Balu-T SE | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | 6500 Baja, Szentháromság tér 6.