12 feb
2012

Bajnok a Tolna SE

Az idén sem sikerült megtörni a tolnai csapatok győzelmi sorozata a bajai amatőr jégkorongbajnokságban. Az immár ötödik alakalommal megrendezett bajnokságban két hónapig hat csapat küzdött egymással. Az elején nehezen indult, de a végére belelendült a Tolna (Senior) SE csapata és végül a döntőben magabiztosan győzte le a tolnai testvércsapatát. A bajai csapatok ismét nagyot küzdöttek, pontokat is raboltak a favoritoktól, de erőiket megosztva nem tudtak bekerülni a döntőbe. Mit is mondhatnánk? Köszönjük a csapatoknak, jövőre újra együtt, ugyanitt!

Az oldal bejegyzéseiben szereplő szövegek, kép-, hang- és videóanyagok változtatás nélkül, a forrás megjelölésével szabadon terjeszthetőek, bármiféle módosításukhoz a Balu-T SE írásos beleegyezése szükséges. Az olvasói hozzászólások nem feltétlenül tükrözik cégünk véleményét, azokért semmiféle felelősséget nem vállalunk!

©2018 Balu-T SE | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | 6500 Baja, Szentháromság tér 6.