23 jan
2011

Szuper(mini) meccsek a Bajai Lurkók szervezésében

Nem mindennapi látványosságot nyújtott a január 23-án a bajai jégpályán megrendezett szupermini hokitorna. Immár másodszor került megrendezésre, a Magyar Jégkorong Szövetség által a 8 év alatti korosztály (szupermini) számára kiirt országos bajnokság bajai fordulója. A rendezvényen hat egyesület képviseltette magát: a házigazdákon kívül (akiket tolnai és szekszárdi gyerekek is erősítettek) Győrből, Jászberényből, Székesfehérvárról, Budapestről, illetve Szegedről érkeztek hokipalánták. Négy órán át szikrázó küzdelmet, őszinte lelkesedést láthatott a gyönyörű időben a jégpályára kilátogató szép számú publikum. A tornának csak győztesei voltak, hiszen mint tudjuk, a legkisebbek között nincs első és utolsó, itt tényleg a részvétel a legfontosabb. A rendezvény végén több vendég megjegyezte: igazi élmény volt ezen egyedi, Baja gyönyörű főterén felállított jégpályán játszani, szurkolni. Tehát jövőre ugyanitt!

Az oldal bejegyzéseiben szereplő szövegek, kép-, hang- és videóanyagok változtatás nélkül, a forrás megjelölésével szabadon terjeszthetőek, bármiféle módosításukhoz a Balu-T SE írásos beleegyezése szükséges. Az olvasói hozzászólások nem feltétlenül tükrözik cégünk véleményét, azokért semmiféle felelősséget nem vállalunk!

©2018 Balu-T SE | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | 6500 Baja, Szentháromság tér 6.