27 dec
2010

Intenzív kori oktatás a szünetben

Gondoltunk azokra is, akik oktató segítségével szeretnék megtenni az első lépéseket a jégen, vagy játékosan csiszolni szeretnék koritudásukat. Remek alkalom erre a téli szünet, hiszen december 27-31-ig minden délelőtt 10.00-11.00 óráig intenzív, csoportos korcsolyaoktatást tartunk kezdőknek és haladóknak. Az oktatás díja 850,- Ft/alkalom, mely tartalmazza a belépőjegyet és az oktatás díját is. A résztvevőknek az esetleges korikölcsönzés díjából 50% kedvezményt biztosítunk. Várjuk az előzetes jelentkezéseket az elérhetőségeinken vagy a pályán!

Az oldal bejegyzéseiben szereplő szövegek, kép-, hang- és videóanyagok változtatás nélkül, a forrás megjelölésével szabadon terjeszthetőek, bármiféle módosításukhoz a Balu-T SE írásos beleegyezése szükséges. Az olvasói hozzászólások nem feltétlenül tükrözik cégünk véleményét, azokért semmiféle felelősséget nem vállalunk!

©2018 Balu-T SE | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | 6500 Baja, Szentháromság tér 6.