14 dec
2010

Elkezdődött a Hoki-szezon!

Ma kezdődik a IV. Bajai Kispályás Amatőr Jégkorong Bajnokság 2010-2011. A csapatok már nagy erőkkel készülődnek. Nézdmeg a [url=hokikupa_sorsolás.html]sorsolás eredményét és gyere el szurkolni a kedvenc csapatodnak![br] [i]„Vegyük sorba, mi a jó a hokiban. Először is fantasztikusan izgalmas. Miért is?Mert gyors, lüktető játék. Tudják például, hogy egy Bill Mosienko nevű játékos 21 másodperc alatt ütött a tengerentúli profi ligában, az NHL-ben (National Hockey League) mesterhármast 1952. március 23-án? Mitől gyors a hoki? A válasz egyszerű, a jég, illetve a korcsolyázás miatt.Korizni gyorsabban lehet, mint futni vagy úszni. Persze a hoki nemcsak a korcsolyázásból áll, van ott még egy-két zavaró körülmény, például a bot, a korong, az ellenfél vagy a palánk. Először meg kell tanulni korcsolyázni minden irányba, aztán jöhet a többi.”[/i]-Spiller István

Az oldal bejegyzéseiben szereplő szövegek, kép-, hang- és videóanyagok változtatás nélkül, a forrás megjelölésével szabadon terjeszthetőek, bármiféle módosításukhoz a Globtrio Kft. írásos beleegyezése szükséges. Az olvasói hozzászólások nem feltétlenül tükrözik cégünk véleményét, azokért semmiféle felelősséget nem vállalunk!

©2018 Globtrio Kft. | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | 6500 Baja, Szentháromság tér 6.