11 dec
2010

Karácsony Blog

Milyen sivár lenne életünk ünnepek nélkül. Milyen áldás, hogy vannak napok, amelyek úgy szakítják meg az élet egyhangúságának lapos egyformaságát, mint a hegyek a síkságot. Karácsony az egyik kiemelkedőbb hegycsúcs ünnepeink láncolatában. De mit is jelent a Karácsony az emberek számára? Hogyan ünneplik meg azt?[br]A Karácsony ünnepének valójában mindig is az adja az igazi jelentőségét, hogy ilyenkor a családdal és a barátokkal lehetünk együtt. Fontos az ünnepi dekoráció, az ajándékok és a finom ételek is, de az emberi kapcsolatok teszik igazi örömünneppé ezeket a napokat.[br]Ajándékokat készítünk családtagjainknak, rokonainknak és barátainknak, és titokban mi is ajándékokat remélünk, amelyek kellemes meglepetést fognak majd okozni…[br]Azután arra is gondolunk, hogy meghitt legyen karácsony ünnepe. Legyen együtt a család, gazdagon terített asztal várjon, lobogjon a kandallónk tüze, melegedjen emellett a vendégsereg, húzódjon össze a család a fagyos estéken és nappalokon, legyen szeretet, jóakarat, öröm és béke.[br]A hagyományos forralt bor mellett forralt bor különlegességet és kellemes ünnepi zenét kínálva próbáljuk a karácsonyi hangulatot a jégre is odavarázsolni. Gyere Te is, élvezd a jeget az ünnepek alatt is!

Az oldal bejegyzéseiben szereplő szövegek, kép-, hang- és videóanyagok változtatás nélkül, a forrás megjelölésével szabadon terjeszthetőek, bármiféle módosításukhoz a Balu-T SE írásos beleegyezése szükséges. Az olvasói hozzászólások nem feltétlenül tükrözik cégünk véleményét, azokért semmiféle felelősséget nem vállalunk!

©2018 Balu-T SE | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | 6500 Baja, Szentháromság tér 6.