11 dec
2010

ICEMAN ON ICE

Programlehetőségek szélesítésével szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy vendégeink részére még érdekesebbé váljon a nálunk töltött idő.[br]A tavalyi évhez hasonlóan az idén is szeretnénk megrendezni a téli szünetben a csapatok közötti váltó versenyt.[br]Várjuk azon gyerekek jelentkezését, akik a remek a hangulatban jó néhány akadállyal képesek megküzdeni.[br]Túl kell esni a tűzkeresztségen, az élmény maximálisan pozitív![br][br]A verseny időpontjáról hamarosan tájékoztatunk![br][b]Nevezési díj: nincs, nevezési lapot a jégbüfében kérhetsz.[/b][br][br]Gyere légy Te is ICEMAN!

Az oldal bejegyzéseiben szereplő szövegek, kép-, hang- és videóanyagok változtatás nélkül, a forrás megjelölésével szabadon terjeszthetőek, bármiféle módosításukhoz a Balu-T SE írásos beleegyezése szükséges. Az olvasói hozzászólások nem feltétlenül tükrözik cégünk véleményét, azokért semmiféle felelősséget nem vállalunk!

©2018 Balu-T SE | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | 6500 Baja, Szentháromság tér 6.