06 dec
2007

A jégpályán járt a Mikulás!

Piros ruhás, ősz hajú és szakállú bácsi érkezett a jégpályára december 6-án délelőtt - és visszajött délután is - hatalmas puttonnyal a hátán. A gyerekek mosollyal arcukon köszöntötték őt, versikét, vagy mondókát mondtak Neki, majd vidáman távoztak ajándékkal a kezükben. A Mikulás mellől nem hiányozhatott a Krampusz sem, aki a rossz gyerekeknek osztogatott virgácsot. A Mikulás ezúttal korcsolyát is húzott, és a pályán lévő gyerekekkel korizott, vonatozott (képek a [url=galeriak_2007.html]Galériában[/url]), a SuGo Rádió pedig élő adásban teljesítette a gyerekek kívánságait. A bátor kis jelentkezők, akik verset szavaltak, énekeltek a mikrofonba, a szeretteiknek kért zeneszámon kívül ajándékot is kaptak a Mikulástól. A bátortalan gyerekek sem maradtak ajándék nélkül. A puttonyban megmaradt apró ajándékokat a Mikulás egy fonott kosárba helyezte, melyből a koribelépőt vásárló jó gyerekek vehettek jutalmul.

Az oldal bejegyzéseiben szereplő szövegek, kép-, hang- és videóanyagok változtatás nélkül, a forrás megjelölésével szabadon terjeszthetőek, bármiféle módosításukhoz a Balu-T SE írásos beleegyezése szükséges. Az olvasói hozzászólások nem feltétlenül tükrözik cégünk véleményét, azokért semmiféle felelősséget nem vállalunk!

©2018 Balu-T SE | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | 6500 Baja, Szentháromság tér 6.